Menu




New Holland laiž klajā presi Roll-Bar 125

Ziņas 01.12.2021   

New Holland laiž klajā presi Roll-Bar 125


Jaunā ruļļu prese Roll-Bar 125 ir uzskatāma par pēcteci modelim BR6090 – vispieprasītākajai fiksētās kameras ruļļu presei.

Jaunais modelis ir pārņēmis visu labāko, kas piemita iepriekšējam agregātam – augsti novērtēto Roll-Bar presēšanas kameras sistēmu. To raksturo augstāka veiktspēja, izturība un atvieglota apkopju un remontdarbu veikšana.
New Holland Roll-Bar 125 pieejama divās versijās – Rotor Feeder un Rotor Cutter. Pesei ir liels sānu panelis, kas būtiski atvieglo apkopju veikšanu. Roll-Bar 125 priekšrocība ir tās universālais raksturs – Roll-Bar presēšanas kameras sistēmas izturīgā konstrukcija nodrošina agrīnu ruļļa centrālās daļas izveidi un vienmērīgu rotāciju darbā ar visdažādāko materiālu – gan sausiem salmiem, gan mitru zaļbarību – praktiski jebkuros apstākļos.

Globālais produktu vadītājs lielo ķīpu un fiksētās kameras ruļļu prešu segmentā Fēlikss Ramuenke saka: “Tirgū populārākajai fiksētās kameras presei nu ir cienīgs pēctecis – prese Roll-Bar 125. Pateicoties jaunajām papildu funkcijām un opcijām, tā būs pareizā izvēle lauksaimniekiem, kuri meklē robustu, vienkāršu un universālu presi, kas viegli tiks galā gan ar sausiem salmiem, gan mitru zaļbarību.”

Visredzamākais jaunā Roll-Bar 125 dizaina elements ir sānu panelis. Tā robustā metinātā konstrukcija garantē izturību, savukārt augšējā pārsega plašais atvērums un gāzes amortizatoru statņi būtiski atvieglo apkopju veikšanu. Konstrukcija paredz arī aizsargātu vietu rezerves tīkla rituļu glabāšanai. Arī preses pamatrāmis ir uzlabots – abās pusēs starp pamatrāmi un aizmugurējo vāku ir uzstādīti amortizatori, kas nodrošina vienmērīgāku aizvēršanas procesu. Pielāgojoties jaunā dizaina sānu paneļiem, ir mainīta arī priekšējo lukturu atrašanās vieta.

Uzlabojumi zem jaunās ruļļu preses pārsega garantē lielāku izturību un samazina ekspluatācijas izdevumus. Aprīkojumā ir iekļautas augstākās kvalitātes piedziņas ķēdes ar hromētām tapām un rūdīta metāla plāksnēm, kas nodrošina ilgāku kalpošanas laiku, kā arī jauna tipa gultņi ar blīvējumu, kas novērš putekļu iekļūšanu. Rotor Feeder modeļiem ir pieejams sevi jau pierādījušais hidrauliskais rotora virzienmaiņas mehānisms ar brīvgaitas sajūgu ērtai atvienošanai rotora bloķēšanās gadījumā.

 





gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...