Menu




Väderstad Tempo L 16–24 ar centrālo uzpildi

Ziņas 29.11.2021   

Väderstad Tempo L 16–24 ar centrālo uzpildi


Pagājušajā gadā Väderstad savām Tempo L precīzās sējas sējmašīnām ieviesa Central Fill sēklu tvertni. Tagad zviedru ražotājs ir izstrādājis versiju sēklām un mēslojumam.

Nomainot atsevišķas tvertnes katrā rindu blokā, 7200 litru dalītā tvertne (2200 litri sēkla/5000 litri mēslojums) jaunākajai Tempo L versijai ir tāda pati kā jaunajai Inspire 1200 (12 m) sējmašīnai.

“Tagad Tempo L saime ir paplašinājusies, un tai pievienojas jaunā Tempo L Central Fill ar centrālo tvertni sēklai un mēslojumam,” stāsta Matiass Hovnerts, Väderstad vecākais pārdošanas un mārketinga viceprezidents, un piebilst:

– “Centrālās uzpildes jeb Central Fill funkcionalitāte nozīmē, ka tā vietā, lai uzpildītu sēklu katrā rindu ierīcē, lauksaimniekam būs jāuzpilda tikai viena liela centrālā tvertne. Tempo precīzās sējas sējmašīna parūpēsies par sēklas un mēslojuma sadali uz katru rindu ierīci – un tas viss pasaules rekordu sasniegušā ātrumā un precizitātē”.

Ar centrālās uzpildes Central Fill funkciju lauksaimnieks dienā varēs paveikt vēl vairāk, tādējādi ievērojami uzlabojot darba ražīgumu un jaudu.

Jaunā sējmašīna būs pieejama ar 16 vai 24 rindām, kas atkarībā no modeļa ļaus variēt atstatumu starp rindām no 450 līdz 762 mm. Lai padeve būtu īpaši jaudīga, sējmašīna ir aprīkota ar jaunu tvertni, kuras ietilpība ir 2200 litru sēklai un 5000 litru mēslojumam, kopējai ietilpībai sasniedzot 7200 litru.

– “Tempo L jaunā tvertne Central Fill ir aprīkota ar diviem ventilatoriem priekšā, kas nodrošina lielu jaudu gan sēklas, gan mēslojuma padevei. Central Fill sistēmas tehnoloģija ir īpaši intuitīva. Nav centrālā motora sēklas padevei – tā vietā katra rindu ierīce regulē nepieciešamo sēklu skaitu, kas padodamas uz individuālo, īpaši precīzo PowerShoot sēklas padeves sistēmu,” saka Matiass Hovnerts.

Plānots, ka Tempo L 16–24 ar Central Fill pirmoreiz būs iespējams iepazīt starptautiskajā izstādē Agritechnica 2022. gada februārī. Sējmašīna būs pieejama no 2022. gada beigām.

 





gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...