Menu




Case IH traktoriem jauni frontālie iekrāvēji

Ziņas 25.11.2021   

Case IH traktoriem jauni frontālie iekrāvēji


Šonedēļ tiešsaistes preses konferencē Case IH iepazīstināja ar vairākiem jaunumiem, piemēram, turpmāk traktoru frontālajiem iekrāvējiem būs cits piegādātājs.

Case IH piedāvāto frontālo iekrāvēju klāsts pavisam ietver 27 modeļus un aptver plašu traktoru gammu: Farmall, Luxxum, Vestrum, Maxxum un Puma. Visi 27 modeļi iedalīti trīs diapazonos A, U, T un tos piegādā Francijas frontālo iekrāvēju ražotājs MX.

Trīs A sērijas modeļi paredzēti Farmall 55C līdz Maxxum 140 traktoriem. Tie piemēroti vispārējiem pārvietošanas darbiem, to celtspēja ir 1,33 – 1,75 t un maksimālais pacelšanas augstums 3,5 – 4 m.

U sērijas 14 modeļiem (Farmall 55C līdz Puma 175) maksimālais pacelšanas augstums ir 3,5 – 4,5 m un maksimālā celtspēja ir 1,21 t – 2,23 t.

Hidrauliskā pašlīmeņošanās ir standarta T sērijai (10 modeļi) standartā ir hidrauliskā pašlīmeņošanās un tā ir paredzēta Farmall C līdz pat Puma 240. Maksimālais pacelšanas augstums ir 3,75 līdz 4,7 m, celtspēja ir 1,39 t – 2,72 t.

No St Valentin rūpnīcas piegādātie traktori ar frontālā iekrāvēja sagatavi ir aprīkoti ar kopējo kronšteinu un Mach System hidraulisko/elektrisko ātro sakabi. Citas jauno sēriju funkcijas ietver Shock Eliminator sistēmu, kas samazina slodzes triecienu pārnesi uz traktoru un operatoru. Visas hidrauliskās šļūtenes ir ievilktas iekrāvēja rāmja un šķērsstieņa iekšpusē, lai nodrošinātu pilnīgu aizsardzību, un Fitlock 2+ automātiskā bloķēšanas sistēma nodrošina ātru piekabināšanu un atkabināšanu.

Uz jaunajiem iekrāvējiem, kas būs pieejami nākamā gada sākumā, attiecas tie paši garantijas un produktu atbalsta procesi, kas attiecas uz Case IH traktoriem, kuriem tie uzstādīti.

 





gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...