Menu




John Deere atjauninājis 6R sērijas traktorus

Ziņas 22.11.2021   

John Deere atjauninājis 6R sērijas traktorus


Pagājušajā nedēļā notikušajā tiešsaistes preses konferencē John Deere prezentēja atjauninātos 6R sērijas traktorus, kuriem tagad pievienojušies arī pavisam jauni modeļi. Jaunās paaudzes 6R sērijā tagad ir 14 modeļi ar jaudu 110 līdz 250 ZS.

Pirmās izmaiņas ir pamanāmas jau modernizētajā dizainā. Vizuāli 6R sērijas traktori kļuvuši līdzīgi lielākajam John Deere, no kura pārņemts motora pārsega un spoguļu dizains, kā arī modeļu marķējuma apzīmējumi.

Atjaunināto John Deer 6R ražotājs iepazīstina ar saukli "Esi gudrāks un dari vairāk". Turklāt klāstā ir parādījušies divi jauni modeļi ar četrcilindru un sešcilindru dzinējiem: 6R 150 paredzēts jaukta tipa saimniecībām, bet 6R 185 vairāk piemērots transportēšanas darbiem. Tiek apgalvots, ka jaunais 6R 150 ar maksimālo jaudu 165 ZS (177 ZS ar palielinājumu) nodrošina sešcilindru dzinēja veiktspēju, taču ir kompakts un viegls (6,5 t).

6R sērijas galvenais jauninājums ir integrētā 1-Click-Go AutoSetup sistēma, kas padara traktora un agregātu iestatījumus daudz ātrākus un vienkāršākus. Tiek lēsts, ka operators var izvairīties no līdz pat 90% ekrāna klikšķu, turklāt traktors vienmēr tiks optimāli noregulēts. Visus nepieciešamos iestatījumus var iepriekš izplānot John Deere operāciju centrā vai mobilajā lietotnē un bezvadu režīmā pārsūtīt tieši uz traktoru. Šādi iestatījumi ietver agrotehniskos datus, piemēram, lauka robežas, kustības joslas un mēslojuma vai ķīmisko vielu normas. Tiklīdz traktors šķērso lauka robežu, StarFire uztvērējs to atpazīst un programmatūra automātiski aktivizē saglabātos iestatījumus. Operatoram tie tikai jāapstiprina. Tātad pat pagaidu darbinieki var strādāt precīzi un izvairīties no kļūdām. Starp citu, arī vecākus 6R modeļus var atjaunināt uz AutoSetup.

Kabīnē vairs nav ierastais instrumentu panelis aiz stūres – visi iestatījumi un veiktspējas indikatori tagad atrodas ekrānā, kas pārvietots uz kabīnes labā priekšējā stūra kolonnu. Vēl viens 6R jauninājums ir vēl viena E-svira, kas ir īpaši noderīga, strādājot ar frontālo iekrāvēju. Operators var brīvi konfigurēt pogu izkārtojumu un mainīt braukšanas virzienu, izmantojot atpakaļgaitas pogu. Dinamiskā svēršanas sistēma darbam ar frontālajiem iekrāvējiem ļauj nosvērt kausa saturu mašīnas kustības laikā, t.i. nav nepieciešams apstāties. Turklāt funkcija "Atgriezties uz pozīciju" ļauj ar vienu klikšķi iestatīt iekrāvēju vajadzīgajā iepriekš iestatītajā pozīcijā.

Ir arī vairāk transmisiju izvēles iespēju. Papildus AutoQuad Plus un AutoPowr, tagad klienti var izvēlēties CommandQuad opciju četrcilindru modeļiem ar maksimālo ātrumu 50 km/h.

Jaunā John Deere 6R ražošanu plānots uzsākt 2022. gada vasarā.

 





gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...