Menu




Väderstad prezentē sējmašīnu Inspire 1200C/S

Ziņas 03.11.2021   

Väderstad prezentē sējmašīnu Inspire 1200C/S

Vakar notikušajā tiešsaistes prezentācijā Väderstad iepazīstināja ar jauno 12 metru sējmašīnu Inspire 1200C/S, kas izstrādāta lai apvienotu lielu jaudu un sējas precizitāti.

Jaunā sējmašīna Väderstad Inspire 1200C/S ir paredzēta lauksaimniekiem, kuriem galvenais ir liela agregātu jauda. Tā ir kompakta gan tīrumā, gan transportējot, un kombinētajai versijai Inspire 1200C ir viena no lielākajām tvertnēm šajā klasē,” atklāj Bjorns Jeansons, Väderstad tirdzniecības produktu vadītājs.

Inspire idejas pamatā ir dubultā disku un sēklas iestrādes lemesīšu sistēma. Tai piemīt spēja pielāgoties lauka reljefa nelīdzenumiem, tāpēc sēklas iestrādes dziļums ir nemainīgs. Rezultātā tiek iegūta precīzi iestrādāta sēkla un vienmērīga dīgšana visā laukā.

Inspire 1200C/S būs pieejama kā divi dažādi modeļi – Inspire 1200S un Inspire 1200C. Tikai sēklas variantā Inspire 1200S ir aprīkota ar 5000 litru tvertni sēklai, savukārt kombinētajai versijai Inspire 1200C ir 7200 litru tvertne ar diviem atsevišķiem nodalījumiem – sēklai un mēslojumam. Atstājot Inspire 1200C tvertni, sēkla un mēslojums tiek sajaukti vienā gaisa plūsmā un kopā iestrādāti augsnē.

Galvenā Inspire 1200C/S raksturīgā īpašība ir spēja kontrolēt sēklas padevi astoņās atsevišķās sekcijās. Lai nodrošinātu konstantu un vienmērīgu produktu plūsmu no lielās tvertnes uz sēklas iestrādes lemesīšiem, sēkla un mēslojums no lielās tvertnes tiek padots ar augstu precizitāti, izmantojot 8 Fenix III padeves ierīces.

Tīrumā sēšanu var vadīt izmantojot Väderstad E-Control ar iPad, kuru var savienot arī ar ISOBUS uzdevumu kontroles sistēmu.

Väderstad Inspire 1200C/S pirmoreiz būs iespējams apskatīt starptautiskajā izstādē Agritechnica 2022. gada februārī. Sējmašīna būs pieejama no 2022. gada beigām.

 





gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...