Menu




Fiat Ducato modernizētā versija

Ziņas 25.02.2020   

Fiat Ducato modernizētā versija


Komercauto modelis Fiat Ducato ieguvis jaunu dīzeļdzinēju un deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

2020. gada Ducato modelim zem motora pārsega atrodas 2,3 litru Multijet 2 turbodīzelis, kas atbilst jaunākajiem Euro 6d-Temp emisiju standartiem. Dzinējs būs pieejams četrās jaudas versijās: 120, 140, 160 un 180 ZS.

Fiat Ducato vadītājiem būs iespēja izvēlēties starp trim braukšanas režīmiem: Normal, Eco, kas mazinās gāzes pedāļa reakciju un pārslēgsies augstākos pārnesumos, lai nodrošinātu lielāku efektivitāti, un Power, kas pārslēgs pārnesumus agresīvāk, noturot dzinēju maksimālā jaudas diapazonā un saasinās gāzes pedāļa reakciju.

 

 

Tāpat šogad būs pieejama vēl viena jauna šā modeļa versija – pilnīgi elektriska. Fiat Ducato Electric būs 90 kW jauda un elektriskais dzinējs, kas sasniegs 280 Nm griezes momentu. Tas būs pieejams ar dažādu izmēru baterijām, kas sniegs iespēju veikt no 220 līdz pat 360 kilometru distanci.

“Klientiem, kas pārvalda komercauto parkus, nepieciešams labs braukšanas sniegums un efektīvi transporta risinājumi. Redzot Lietuvas pieredzi, kur Fiat Professional sadarbojas ar lielākajiem pasta un medicīnas nozaru pārstāvjiem, kā arī vadošajām pasažieru pārvadājumu kompānijām, mēs redzam lielu potenciālu arī Latvijas tirgū,” stāsta Zane Plostniece, SIA Autobrava pārstāve.





gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...