Menu




Programmatūra ātram tīrumu monitoringam

Ziņas 20.09.2021   

Programmatūra ātram tīrumu monitoringam


Jaunās Drone Ag Skippy Scout mobilās lietotnes funkcionalitāte ietver 360 grādu lauka attēlu, augu monitoringu un bāzes staciju tehnoloģiju.

Tā vietā, lai skatītu tikai atsevišķus monitoringa punktus, jaunā programmatūra Skippy Scout 2.6 nodrošina lietotājiem pilnīgu skatu no putna lidojuma augstuma. Scout Spheres interfeiss piedāvā augstas izšķirtspējas pārskatus apvienojumā ar iespēju pārbaudīt datus no augu lapu līmeņa skautu punkta. Tas ļauj novērtēt augus 20 reizes ātrāk, nekā staigājot pa tīrumu un var saskaitīt graudaugus, sojas pupas, pupas, zirņus un kartupeļus, piedāvājot precīzu augu kopskaitu attēlā, kā arī augu skaitu uz kvadrātmetru.

"Šī tehnoloģija ļaus esošajiem un jaunajiem lietotājiem saskaitīt jaunos augus un pēc tam uzraudzīt tos pašus laukus, lai kultūrai attīstoties noteiktu precīzu zaļo zonu indeksu," saka Drone Ag dibinātājs Džeks Vranghems.

Līdztekus drona uzraudzībai un uzlādēšanai jaunā Skippy Nest ar saules enerģiju darbināmā bāzes stacija ļauj Drone Ag pilotiem attālināti pieslēgties lietotāja dronam, lai piedāvātu lauka izpētes pakalpojumu.

Kopš 2019. gada Drone Ag dibinātājs Džeks Vranghems ir piesaistījis finansējumu 600 000 mārciņu apjomā, un Skippy Scout programmatūra ir piesaistījusi vairāk nekā 800 investoru. Uzņēmums tagad vēlas piesaistīt vēl 1,45 miljonus sterliņu mārciņu, lai finansētu jauno bāzes staciju tehnoloģiju.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...