Menu




Pöttinger atjaunina rituļu preses

Ziņas 13.09.2021   

Pöttinger atjaunina rituļu preses


Jauns izskats un nosaukums nav vienīgās izmaiņas Pöttinger Impress 3000 rituļu presēm, kurām ir veikti arī vairāki tehniski uzlabojumi.

Modeļu klāstā joprojām ir divas fiksētas kameras preses 3130F Master un 3130F Pro, kā arī trīs modeļi ar maināmām kamerām. Modeļi 3160 un 3190 ir pieejami V versijā bez smalcināšanas sistēmas, V Master versijai ir 16 nažu smalcināšanas sistēmu un vienkārša vadības koncepcija, bet V Pro versijai ir 32 nažu smalcināšanas sistēmu, slodzes noteikšana, ISOBUS vadība un citas automātiskās funkcijas.

Piedāvājumu noslēdz trīs preses un ietinēja kombinācijas: 3130 FC Pro ir fiksētā kamera ar ķīpu diametru 1,3 m, 3160 VC Pro ir mainīgā kamera līdz 1,55 m un 3190 VC Pro ir mainīgā kamera līdz 1,85 m. Rituļus ar diametru līdz 1,5 m var ietīt.

Peldošā savācēja, rotora un smalcināšanas sistēma nemainās, taču tiek apgalvots, ka par 20% palielinātais presēšanas spiediens jaunajiem Impress V modeļiem ļauj veidot stingrākas un smagākas ķīpas.

Galvenie visu modeļu atjauninājumi ietver jaunu iesiešanas bloku. Veltnis vairs netiek bremzēts elektriski, bet hidrauliski. Ja bieži tiek mainīts tīkls vai plēve, var pasūtīt otru saites ruļļa turētāju. Citas aprīkojuma iespējas ietver LED apgaismojuma paketi (Pro), 1000 apgr./min piedziņu (V un Master), mitruma sensorus un jaunus riepu izmērus.

Jaunākie Pro modeļi aprīkoti ar jauno Power Control 3.0 termināli. Tas ļauj tieši izvēlēties funkcijas, izmantojot taustiņus, un ievadīt parametrus, izmantojot 5 collu skārienekrānu. Vēl starp uzlabojumiem var minēt iespēju pagriezt ķīpas uz platformas pirms un pēc ietīšanas procesa, lai sakārtotu iesiešanas un ietīšanas slāņu galus. Tas ne tikai novērš plēves vaļīgo galu saspiešanu transportēšanas vai uzglabāšanas laikā, bet arī izspiež lieko gaisu starp slāņiem. Plēves turētājos tagad ir 2 x 8 ruļļi, 2 x 6 ruļļi vai 2 x 1 rullis. Apkopes stāvokli tagad uzrauga servisa skaitītājs, kas informē operatoru par gaidāmajiem eļļošanas intervāliem.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...