Menu




Bednar piedāvā tiešsaistes konfiguratoru

Ziņas 18.08.2021   

Bednar piedāvā tiešsaistes konfiguratoru

Mūsdienās tiešsaistē var pasūtīt gandrīz jebko, bet jaunu automobiļu tirdzniecībā jau ir ierasts, ka pircējs pirms pirkuma līguma parakstīšanas var ērti nokomplektēt savu automašīnu tiešsaistē un salīdzināt dažādu papildu aprīkojumu. Čehijas uzņēmums Bednar piedāvā līdzīgu iespēju sakomplektēt un pasūtīt lauksaimniecības tehniku.

Tiešsaistes platforma ar nosaukumu Bednar Machine Configurator ļauj viegli, skaidri un ērti konfigurēt un salīdzināt dažādas augsnes apstrādes, sēšanas, mēslošanas un mulčēšanas mašīnu konfigurācijas.

“Atvērtā konfiguratora mērķis ir ļaut lietotājiem pašiem izpētīt iekārtas atsevišķās sastāvdaļas un precīzi salikt mašīnu atbilstoši savām individuālajām vajadzībām. Kad esat izvēlējies vajadzīgo mašīnu ar vēlamajiem piederumiem, viss kas jādara, ir jāsaglabā izvēlēto specifikāciju un jānosūta to izplatītājam. Iespējams arī izdrukāt piedāvājumu un apmeklēt pilnvarotu pārstāvi reģionā, ”stāsta Deivids Rils, Bednar mārketinga direktors. Pēc viņa domām, publiski pieejamais mašīnu konfigurators nodrošina piekļuvi Bednar mašīnām arī to valstu vai reģionu lauksaimniekiem, kuros pašlaik nav tirdzniecības biroja.

Bednar tiešsaistes konfigurators ir viegli saprotams, jo izmanto plašu ilustrāciju, 3D attēlu un vizualizāciju klāstu. Konfigurators sniedz iespēju apskatīt atsevišķas sastāvdaļas un redzēt, kur tās atrodas mašīnā.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...