Menu




New Holland prezentē modernizētos T7 HD traktorus

Ziņas 29.07.2021   

New Holland prezentē modernizētos T7 HD traktorus


Tiešsaistes prezentācijā mediju pārstāvji tika iepazīstināti ar T7 Heavy Duty traktoru atjaunināto sēriju, kas sastāv no trīs modeļiem T7.275, T7.290 un T7.315.

Jaunās paaudzes modeļi no ārpuses radikāli neatšķiras no pašreizējā piedāvājuma, piemēram, veiktas nelielas izmaiņas aizmugures riteņu dubļusargiem, lai uzlabotu redzamību, un ir jauna 24 LED darba gaismu pakotne.

Būtiskākās izmaiņas ir pamanāmas, kad iekāpjat par 7,5% lielākajā kabīnē, kas ir pamatīgi pārveidota – trokšņa līmenis tajā tagad ir tikai 66 dB (A), kas ir klasē vadošais rādītājs. Plašāka kabīne piedāvā vairāk vietas kājām un dažādām mantu glabātavām. Kreisajā pusē aiz pasažiera sēdekļa ir slēgta uzglabāšanas vieta ar strāvas kontaktligzdām, bet nolaižot blakussēdētāja sēdekļa atzveltni tagad ir plakana galdiņa virsma, kur parakstīt dokumentus vai ieliet tasi kafijas. Vēl viena lieta, kuru New Holland operatori atzinīgi novērtēs, ir 12 litru atdzesēšanas kaste zem pasažiera sēdekļa, kas ir pietiekami liela, lai turētu divas lielas pudeles.

Labajā pusē operatori iegūst jauno Sidewinder roku balstu no T8 Genesis komplektā ar IntelliView 12 displeju un daudzām pielāgojamām funkcijām. Ir arī papildu atvērtas uzglabāšanas vietas, un sēdeklim ir lielāka pagriešanās pakāpe. Turpinot moderno tehnoloģiju ieviešanu, pamanāmākā izmaiņa ir tā, ka vairs nav tradicionālā mērinstrumentu paneļa – tagad to aizstāj uz stūres rata uzstādīts displejs. Jaunais CentreView ekrāns ir uzstādīts uz stūres un tā rādījumi paši izlīdzinās, lai nav jāmēģina nolasīt galveno informāciju otrādi.

Tāpat tagad ir pieejama uzlabota klimata kontroles sistēma ar zonas izvēli. Tā esot par 35% efektīvākā nekā iepriekšējiem modeļiem. AutoComfort sēdekļu klāsts papildina klimata kontroles sistēmu, lai karstās dienās iegūtu vēsumu vai aukstos rītos sildītu traktorista muguru. Tāpat kā T8 Genesis, arī jaunajam T7 HD ir jauna elektroniskā arhitektūra, lai vēl vairāk izmantotu telemātiku un citas jaunas PLM funkcijas, izmantojot Cygnus uztvērēju.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...