Menu




Paplašināts Eco Log harvestera galvu klāsts

Ziņas 18.06.2021   

Paplašināts Eco Log harvestera galvu klāsts

Zviedrijas meža tehnikas ražotājs Eco Log paplašinājis savu produktu klāstu ar četriem jauniem harvestera galvu modeļiem.

Jaunās Eco Log harvestera galvu sērijas pamatā ir SP Maskiner izturīgā un labi pārbaudītā tehnoloģija, kas tagad ir pielāgota un optimizēta, lai būtu labāk piemērota Eco Log harvesteriem. Visi modeļi ir veidoti pēc zemas berzes koncepcijas, ar piecām dažādām novatoriskām kombinācijām, kas nodrošina produktivitāti, izturību, minimālu apkopi un degvielas patēriņu.

Eco Log harvesteru galvas ir aprīkotas arī ar Eco Log Saw Control – patentētu sistēmu, kas optimizē visu ciršanas darbu neatkarīgi no apstākļiem, piemēram, koku sugām un cirsmas veida.

"Pēdējo divu gadu laikā Eco Log ir nepārtraukti audzis un paplašinājis gan harvesteru, gan forvarderu klāstu, kā rezultātā izveidojusies viena no visplašākajām sērijām tirgū. Jaunā galvu sērija ir nākamais solis ilgtermiņa attīstības un izaugsmes stratēģijā. Mēs turpināsim piedāvāt Log Max harvesteru galvas tāpat kā iepriekš. Tas klientiem, kuri izvēlas Eco Log, nodrošina piekļuvi ļoti plašām iespējām,” saka Anderss Gustafsons, Eco Log izpilddirektors.

Harvestera galvu Eco Log sērija sastāv no četriem modeļiem:

Eco Log 461 LF – daudzpusīga un ātra, viegla galva, kas tiek galā pat ar visnepieejamākajām vietām.

Eco Log 561 LF – ļoti produktīva universāla galva, kas nodarbojas ar visu, sākot no zemas kvalitātes koksnes retināšanas līdz galvenajai ciršanai.

Eco Log 661 LF – spēcīga un daudzpusīga augstas veiktspējas galva jebkuram gala griezumam.

Eco Log 761 LF – jaudīga un uzticama kombaina galva, kas spēj tikt galā pat ar visgrūtākajām darbībām, lielu jaudu un maksimālu veiktspēju.

Visi modeļi ir balstīti uz zemas berzes koncepciju (Low Friction Concept, LF), kas sastāv no pieciem dažādiem risinājumiem, kas izstrādāti, lai sasniegtu maksimālu efektivitāti, optimālu degvielas un enerģijas patēriņu un minimālas uzturēšanas izmaksas. Harvestera galva nodrošina optimālu spiedienu un kravnesību, kā rezultātā tiek sasniegts liels ātrums un minimāla berze.

Eco Log Saw Control ir patentēta sistēma, kas nodrošina katras sekcijas optimizāciju neatkarīgi no ārējiem apstākļiem. Pateicoties atgriezeniskajai saitei starp bāzes mašīnu un galvu, zāģēšana notiek ar augstāko efektivitāti, bez vajadzības manuāli pielāgot dažādu koku sugu iestatījumus.

 





gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...