Menu




Trīs gliemeži un šķērskonveijers

Ziņas 10.06.2021   

Trīs gliemeži un šķērskonveijers


Kuhn Farm Machinery lopbarības izdalītāju klāstā tagad ir virkne piekabināmu modeļu ar trīs vertikālu gliemežu mikseri un šķērskonveijera padevi. Tas jau bija pieejams Profile 1 un Profile 2 modeļiem, bet tagad šķērskonveijers ir pieejams arī Euromix 3CL sērijai.

Kuhn Euromix lopbarības dalītāju četru modeļu klāsts ir piemērots piena ganāmpulkiem ar 140 līdz 360 govīm. Modeļiem 28.3 CL (28 m³) un 33.3 CL (33 m³) ir divas asis, bet divi lielāki modeļi 39.3 CL (39 m³) un 45.3CL (45 m³) ir ar trīs asīm.

Ražotājs norāda, ka trīs vertikālie gliemeži kopā ar piltuves iekšpuses daudzstūra formu ir paredzēti, lai ātri sadalītu veselas ķīpas. Gliemežu naži darbojas pretēji, kas pēc Kuhna teiktā nodrošina ātrāku sasmalcināšanu un optimālu sajaukšanos, un asimetriskie zobi uz septiņiem nažiem, kas piestiprināti pie katra gliemeža, nodrošina pašattīrīšanās efektu.

Programmējamā svēršana ir standartā visiem četriem modeļiem, tāpat kā tvertnes malas ierobežojošais gredzens, kas palīdz novērst rupjās un šķiedrainās lopbarības zudumus sasmalcināšanas fāzēs.

Barības izdale notiek caur lūku mašīnas labajā vai kreisajā pusē un plašu šķērskonveijeru ar hidromotoru abos galos. Opciju sarakstā ir aizmugures izlādes iespēja mašīnas labajā vai kreisajā pusē un Intellimix maisītāja vadības sistēma. Tas samazina palaišanas griezes momentu līdz 50%.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...