Menu




Amazone iepazīstina ar jauno Pantera

Ziņas 29.04.2021   

Amazone iepazīstina ar jauno Pantera

Amazone iepazīstina ar jaunās paaudzes pašgājējsmidzinātāju Pantera 4504. Pēc ražotāja teiktā, jaunās paaudzes mašīna atbilst visaugstākajiem standartiem precīzai augu apsmidzināšanai un augu aizsardzības līdzekļu lietošanai. Pārveidota smidzināšanas šķidruma ķēde, izmaiņas operatora darba vidē un ērtāka mašīnas apkope nodrošina augstu pievienoto vērtību.

Jaunā Pantera 4504 sērija ir vērsta uz produktivitātes palielināšanu un operatora darba slodzes samazināšanu. Pilnīgi jaunais SmartCenter vadības terminālis un operatora stacija atrodas smidzinātāja kreisajā pusē zem aizsargapvalka. Ir arī jauna 60 litru indukcijas tvertne ķīmiskiem pulveriem un granulām.

SmartCenter var piedāvāt risinājumu katra klienta vajadzībām: sākot ar vienkāršu un inteliģentu Comfort-Pack ar TwinTerminal 3.0 līdz Comfort-Pack plus – maksimālam operatora komfortam. Izmantojot Comfort-Pack plus, operators visiem iestatījumiem vadības pogu vietā izmanto skārienekrānu TwinTerminal 7.0, nevis vadības pogas. Jāizvēlas tikai vēlamā funkcija, un smidzinātājs automātiski pielāgos nepieciešamos parametrus. Smidzinātāja ķīmiskā šķīduma tvertne un tīrā ūdens tvertne ir piepildīta līdz vajadzīgajam līmenim. Automātiskās tīrīšanas programmu var aktivizēt, nospiežot pogu.

Jaunais AmaDrive 7.0 terminālis tagad ir integrēts elkoņa balstā. 7 collu krāsu displejs nodrošina skaidru redzamību un intuitīvu visu pašgājējmašīnas darba funkciju kontroli. Lai kontrolētu smidzinātāju ar ISOBUS, var izmantot 8 collu AmaTron 4 un 12,1 collu AmaPad 2 ierīces. Abiem termināliem ir daudzkrāsains displejs. Pateicoties MiniView praktiskajam izkārtojumam, to ir īpaši ērti izmantot.

Kā jau pienākas, jaunā izsmidzinātāja stieņi nodrošina ļoti precīzu attālumu līdz kultūraugam, pateicoties uzstādītajām vibrācijas slāpēšanas sistēmām (ContourControl, SwingStop) pat pie 40 m darba platuma un liela darba ātruma. Turklāt AmaSelect atsevišķu sprauslu elektriskā vadība ļauj sasniegt visaugstāko precizitāti.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...