Menu




Väderstad jaunas konusveida vērstuves MixIn

Ziņas 23.04.2021   

Väderstad jaunas konusveida vērstuves MixIn


Väderstad piedāvā divas jaunas MixIn vērstuves, kas paredzētas Swift, Cultus, Opus un TopDown kultivatoriem. Jaunās MixIn vērstuves ir konusveida, ar platāku augšdaļu un šaurāku apakšdaļu, kas tīrumā nodrošina labāku darba rezultātu.

MixIn vērstuve tiek izmantota visiem Väderstad zaru kultivatoriem, un tā ievērojami uzlabo kultivatora jaukšanas darbu. Jaunā MixIn vērstuve met augsni uz priekšu, nevis uz augšu, kas liek augsnei iziet cauri zariem divreiz – divkāršojot jaukšanas intensitāti gan dziļumā, gan garenvirzienā.

“MixIn vērstuve rada augsnes kustību uz priekšu, intensīvi izkliedējot augu atliekas gareniski. Tā izlīdzina lauka nelīdzenās vietas, piemēram, traktora riepu sliedes, samazinot nepieciešamību veikt papildu darba gājienu izlīdzināšanai, un tāpēc ietaupa lauksaimniekam gan laiku, gan degvielu.” skaidro Väderstad koncepciju izstrādātājs Magnuss Samuelsons.

Vērstuves platākā augšdaļa palielina jaukšanas intensitāti un vēl vairāk uzlabo augu atlieku izkliedi garenvirzienā. Ar 50 mm apakšdaļā un 80 mm augšdaļā vai 80 mm apakšdaļā un 120 mm augšdaļā tā labāk spēj sasmalcināt augsnes cilas smagākās augsnēs.

MixIn 50/80 mm un 80/120 mm vērstuves ir ražotas no augstas kvalitātes zviedru tērauda Väderstad oriģinālo rezerves daļu rūpnīcā Overumā, Zviedrijā. Sākot ar 2021. gadu, tās ir pieejamas Swift, Cultus, Opus un TopDown kultivatoriem.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...