Menu




Jaunā Quicke Control vadības sistēma

Ziņas 07.01.2021   

Jaunā Quicke Control vadības sistēma


Frontālo iekrāvēju ražotājs Quicke izlaidis pirmo pašu izstrādāto vadības platformu Quicke Control System (QCS), kas sola efektivitāti un vieglu lietojamību. Jaunā sistēma piedāvā pilnu diapazonu, sākot no pamatversijas QM-command, līdz QE-command, kas esot jauns etalons viedā un efektīvā iekrāvēju kontrolē.

QE-command ir jauna elektroniskās vadības svira, kas ļauj piekļūt visām iekrāvēja funkcijām tieši zem īkšķa. Jaunās kursorsviras ergonomika veidota ņemot vērā plašus lauka testus visā pasaulē un rezultātā tā nodrošina ilgu darba laiku ar komfortu. QE-command vadības precizitāti nodrošina digitālie vārsti ar slodzes kompensāciju. Tas ļauj lietotājam koncentrēties uz darba uzdevumiem, nevis vadības ierīcēm.

QE-command ar Q-companion: “Kad 1 + 1 = 3”. Q-companion ir operatora atbalsta sistēma, kas ietver kravas svēršanu un aktivitāšu izsekošanas bezmaksas pakalpojumu tiešsaistē. Šī kombinācija ir viegli integrējama un kontrolējama tieši ar QE-command kursorsviras ritināšanas ritenīti. Apvienojot QE-command ar Q-companion, iespējama kustību un atkārtotu uzdevumu automatizēšana, kas ietaupa laiku un pūles ikdienas darbā. Tāpat pieejams amortizējoši darba gājiena gala ierobežotāji un diapazona ierobežotāji katram izvēlētajam agregātam, sviras kontrolēts 3. pakalpojums, gudra kausa kratīšana un citas funkcijas.

Jaunā sistēma integrē galvenās funkcijas tieši kursorsvirā, ieskaitot SoftDrive (kravas piekare), Q-lock (agregāta bloķēšana) un divas vispārējas nozīmes pogas atsevišķām traktora funkcijām. Vairs nav nepieciešami ārējie slēdži un pogas, kuras var būt grūti atrast. Turklāt QCS platforma ietver pilnīgi jaunus savienojumus starp iekrāvēju un traktoru.



 





gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Avesco pārņem Magni teleskopisko iekrāvēju izplatīšanu Latvijā

Avesco pārņem Magni teleskopisko iekrāvēju izplatīšanu Latvijā

Industriālās tehnikas pārdošanas un servisa pakalpojumu uzņē...

Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...