Menu




Pöttinger Terrasem sējmašīnas versija tradicionālo tehnoloģiju piekritējiem

Ziņas 02.12.2020   

Pöttinger Terrasem sējmašīnas versija tradicionālo tehnoloģiju piekritējiem

Minimālās augsnes apstrādes un tiešās sējas tehnoloģijas kļūst arvien populārākas, taču daudzi lauksaimnieki joprojām pieturas pie tradicionālās, laika pārbaudītās augsnes apstrādes un sēšanas metodes. Tieši viņiem ir paredzēta Austrijas ražotāja Pöttinger sējmašīnas Terrasem jaunā versija Classic, kura pieejama ar darba platumu 4, 6, 8, un 9 m. Jaudas prasības sējmašīnai bez primārās augsnes apstrādes sekcijas – no 110 līdz 320 ZS, atkarībā no modeļa.

Tradicionālo tehnoloģiju piekritējiem sējmašīna ar papildu augsnes apstrādi nav būtiska. Šī iemesla dēļ Pöttinger nolēma ietaupīt lauksaimnieku naudu un piedāvā jaunu sējmašīnu Terrasem Classic. Ņemot vērā salīdzinoši mazo svaru, tā prasa mazāku traktora jaudu un ietaupa degvielu, bet papildu aprīkojumā ar hidrauliski darbināmu priekšējo izlīdzināšanas šļūci ir iespējams sēt tieši arumā, tādējādi izvairoties no papildu darbībām tehnoloģiskajā procesā.

Pöttinger jaunā sējmašīna Terrasem Classic sastāv no divām 510 mm diametra augsnes apstrādes disku rindām. Tie var būt gludi vai rievoti, un tiem, kam patīk minimāla augsnes apstrāde – viļņaini. Sējmašīnas aizmugurē var uzstādīt piespiedējveltni.

Terrasem Classic 4 un 6 m modeļiem sēklas tvertnes tilpums ir 3000 l (3950 l ar paaugstinājumu). 8 un 9 m modeļiem tvertnes tilpums palielinās līdz 4000 l (arī visiem modeļiem ar mēslojuma iestrādes sistēmu), un līdz 5100 l, ja ir uzstādīts sēklu tvertnes paaugstinājums.

Visiem četriem Terrasem Classic modeļiem transporta platums ir 3 metri.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...