Menu




JCB prezentē elektrisko teleskopisko iekrāvēju

Ziņas 23.11.2020   

JCB prezentē elektrisko teleskopisko iekrāvēju

Īpašā virtuālajā preses konferencē JCB prezentēja savu pirmo 100% elektrisko iekrāvēju 525-60E, kas nodrošinot tādu pašu sniegumu, kā līdzvērtīga ar dīzeļdzinēju darbināma versija.


JCB turpina paplašināt ar akumulatoriem darbināmo būvniecības mašīnu klāstu. Preses konferencē tika prezentēts arī jaunais vienas tonnas elektriskais pašizgāzējs 1TE un 3,5 tonnu kravas mašīna Teletruk 35.33E, kuram līdzīgi kā lauksaimniekiem paredzētajam iekrāvējam 525-60E veiktspēja maz atšķiras no tradicionālajām dīzeļmašīnām – tikai jaunie bezemisiju modeļi ir parīkoti ar 96 V litija jonu akumulatoru. Pēc ražotāja domām, elektriskajiem jauninājumiem vajadzētu interesēt arī lauksaimniecības nozari.
Akumulators darbina divus elektromotorus – viens paredzēts (23 ZS) transmisijai, bet otrs (30 ZS) hidrauliskajai sistēmai. Hidrauliskā sūkņa maksimālā jauda ir 80 l/min.

 



Eelektriskajam iekrāvējam 525-60E ir tāds pats lādētājs kā citiem JCB E-Tech modeļiem. Tas var uzlādēt akumulatoru 8 – 10 stundu laikā, izmantojot standarta 240V, 16A barošanas avotu. Papildaprīkojumā pieejamais universālais lādētājs akumulatoru var uzlādēt tikai 35 minūtēs. Akumulatoru var uzlādēt 5000 reizes, kas ir aptuveni 10 000 darba stundu.

Trokšņa līmenis iekrāvēja kabīnē ir tikai 66,7 dB. Salons ir aprīkots ar 2,2 kW sildītāju, apsildāmiem priekšējiem, aizmugurējiem un sānu logiem un apsildāmu sēdekli.

 



Teleskopiskā iekrāvēja ārējie izmēri praktiski ir tādi paši kā dīzeļa analogam. 525-60E maksimālā celtspēja ir 2,5 t, un celtspēja maksimālajā 6 m augstumā ir 2 t. Tam var izmantot iekraušanas dakšas, dažādus kausus un lielāko daļu citu darbarīku.

JCB nākotnē sola arī citas elektriskās mašīnas – pārsvarā mazo un kompakto modeļu klāstā.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...