Menu




New Holland T6 traktoru klāstā jauns sešcilindru modelis

Ziņas 19.11.2020   

New Holland T6 traktoru klāstā jauns sešcilindru modelis

New Holland Agriculture paplašinājis kompakto T6 traktoru klāstu ar jaunu sešcilindru modeli. Jaunais T6.160 Dynamic Command modelis tirgū nonāks 2021. gada otrajā pusē.

“New Holland ir ievērojama pieredze šajā traktoru klasē, kura aizsākās vairāk nekā pirms 30 gadiem, kad tirgū tika laists kompaktais sešcilindru modelis 7810. Jaunais T6.160 Dynamic Command, kas balstīts uz šo bagātīgo pieredzi, ir ne tikai kompakts, bet arī videi draudzīgs un efektīvs, nodrošinot operatoram lieliskus darba apstākļus,” komentē Bendžamins Davies, New Holland T6 sērijas globālā mārketinga vadītājs.



Turpmāk T6 sērijai būs divi modeļi ar sešcilindru dzinēju un pusdinamisko Dynamic Command transmisiju: esošais 145 ZS T6.180 un jaunais 135 ZS T6.160, kas ir tirgū vienīgais kompaktais sešcilindru traktors ar nominālo jaudu zem 140 zirgspēkiem.

Kristels Diebolts, New Holland Europe produktu mārketinga vadītājs, piebilst: “T6.160 Dynamic Command piedāvā visas priekšrocības, ko sniedz pusdinamiskās transmisijas tehnoloģija, kas motorsportā debitēja 1980. gados. Jaunā traktora operatori varēs izbaudīt braukšanu, nezaudējot griezes momentu pie pārnesumu maiņas, turklāt ar zemāku degvielas patēriņu. ”



Jaunajam T6 modelim ir 24x24 Dynamic Command transmisija, kuru izstrādājuši New Holland inženieri. Ērta pārnesumu pārslēgšana nekad neizraisīs operatora izgāšanos, jo katram darbam automātiski tiks izvēlēts piemērotākais pārnesums.

FPT NEF dzinējs atbilst V pakāpes emisiju prasībām. Tam tiek izmantota SCR sistēma, kurai nav nepieciešama apkope. Pēc ražotāja domām, šāds dzinējs kopā ar Dynamic Command transmisiju darbojas ļoti efektīvi un ļauj ietaupīt līdz 9% degvielas.



Traktors ir aprīkots ar automātiskām funkcijām, kas nodrošina augstu produktivitāti neatkarīgi no darba dienas ilguma. Starp automātiskajām sistēmām jāmin GSM II (Ground Speed ​​Management II) vadības pakete, kuras mērķis ir palielināt traktora efektivitāti, automātiski saglabājot operatora noteikto mērķa ātrumu, vienlaikus samazinot degvielas patēriņu.

T6.160 Dynamic Command telemātikas sistēmas uztur pastāvīgu savienojumu starp lietotāju un iekārtu, izmantojot MyPLM Connect. Izmantojot vienkāršu viedierīces lietotāja saskarni, reāllaikā var nosūtīt un saņemt informāciju. Tas arī nodrošina tehniskās apkopes meistariem iespēju sniegt ieteikumus vai uzlabot mašīnas diagnostiku, ja nepieciešams.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...