Menu




Modernizēti Krone Big X mazākie modeļi

Ziņas 29.09.2020   

Modernizēti Krone Big X mazākie modeļi

Vācijas uzņēmums Krone uzlabojis savus lopbarības pašgājējsmalcinātājus ne tikai ar izmešu V pakāpei atbilstošiem dzinējiem, bet Big X 480, 530, 580 un 630 modeļi ir ieguvuši arī atsvaidzinātu dizainu un jaunu kabīni, kurai var būt divi aprīkojuma līmeņi.

Standarta Premium kabīnē ir 8 collu skārienekrāns, USB un videokameras porti, saulessargi, priekšējā stikla tīrītāji un divi logu tīrītāji sānu logos.

Papildaprīkojumā esošajā Premium Comfort kabīnē ir ādas stūre, 12 collu skārienekrāns, USB ports un videokameras pieslēgvietas, dzesēta uzglabāšanas kaste un saulessargi priekšējiem, labajiem un aizmugurējiem logiem. Vējstiklu tīra ar trim tīrītājiem, sānu un aizmugurējos stiklus - ar vienu tīrītāju.
Katrā kabīnes versijā ir pieejama sēdekļu izvēle un halogēna vai LED lukturu komplekti. Var pasūtīt arī pakāpienu un apkopes punktu apgaismojumu.

Visus modeļus darbina ar MTU V pakāpei atbilstoši dzinēji ar jaudu līdz 653 ZS. Tāpat kā lielajam Big X, arī šiem jaunākajiem modeļiem ir 710/70 R42 riepas un tie nepārsniedz 3 m transporta platumu. Turklāt visi modeļi ir aprīkoti ar jauno OptiMaxx CornConditioner zobaino drupinātāju.

 



Big X480 un 580 var pasūtīt ar XtraPower tālvadības jaudas palielināšanas sistēmu. Šī tehnoloģija ļauj reģistrētai mašīnai tiešsaistē par maksu pasūtīt papildu 50 ZS vai 100 ZS. XtraPower var izmantot tikai nepieciešamības gadījumā, piemēram, kukurūzas pārstrādē biogāzes ražošanai vai skābbarības sagatavošanai. Ja papildu dzinēja jauda nav nepieciešama, operators termināļa displejā izvēlas pauzi, un motora apgriezienu skaits automātiski samazinās līdz iepriekšējam līmenim. XtraPower tiek aktivizēts tikai strādājot laukā un tiek piedāvāts dažādās laika paketēs - no 10 līdz 250 stundām.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...