Menu




Valtra prezentē jaunos G sērijas traktorus

Ziņas 31.08.2020   

Valtra prezentē jaunos G sērijas traktorus

Valtra prezentējusi G sērijas modeļus, kuri ieņem vietu starp A un N sērijām un ir aprīkoti ar četru cilindru (100 – 135 ZS) dzinējiem. Jaunā G sērija ievada Valtra traktoru piekto paaudzi.
G sērijas modeļi ir universāli lopkopības saimniecībām paredzēti traktori, kas īpaši piemēroti darbam ar frontālo iekrāvēju.

Somijas rūpnīcā Suolahti ražotā G sērija sastāv no četriem modeļiem: G105 (105/110 ZS), G115 (115/120 ZS), G125 (125/130 ZS) un G135 (135/145 ZS).

AGCO četrcilindru 4,4 litru V pakāpes dzinējs (SCR/DPF) visiem modeļiem piedāvā jaudas palielinājumu lauka ātrumā, braucot ar B5 vai augstāku pārnesumu. Dzinējs ir savienots ar sešpakāpju un četru diapazonu (24f+24r) powershift pārnesumkārbu. Pārslēgšanās no B diapazona uz C un D diapazonu notiek automatizēti, stāvbremze ir integrēta gaitas virziena svirā.



Vislēnākais darba ātrums ar pazemināto pārnesumu ir 120 m/h, un Versu modeļus var darbināt, izmantojot tikai vadības sviru. AutoTraction funkcija uztur traktoru nekustīgi pat stāvos kalnos, neizmantojot bremzes.

HiTech modeļiem hidraulikas sistēma nodrošina 100 l/min, bet Active un Versu modeļiem standartaprīkojumā ietilpst slodzes jutīgā 110 l/min hidraulika.

Kabīnes rāmis ir tāds pats kā A sērijai, taču interjers un lietotāja saskarnes ir jaunveidotas. G sērijai ir 5,7 m² stiklojums (ieskaitot 0,35 m² panorāmas jumtu), kas atvieglo darbu ar frontālo iekrāvēju. Tāpat ir pieejama gan kabīnes, gan priekšējās ass amortizācija, kā arī apsildāmi spoguļi, gaisa kondicionieris un cits mūsdienu aprīkojums.
G sērijai ir pieejama SmartTouch elkoņa balsta vadība, turklāt Versu un Active modeļus var aprīkot ar tādām pašām precīzas lauksaimniecības vadības sistēmām, kā lielākajiem N un T sērijas modeļiem.

Valtra G sērija izceļas ar kompaktiem izmēriem (2,8 m augstums 2,46 m platums un 4,4 m garums bez frontālās uzkares). Traktora pašmasa ir 5,14 t (maksimālais kopējais svars 9,5 t), riteņu bāze 2,55 m un apgrieziena rādiuss 4,36 m.


 





gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...