Menu




Claas Axion 800 – ekoloģiskāks un lietotājam draudzīgāks

Ziņas 25.08.2020   

Claas Axion 800 – ekoloģiskāks un lietotājam draudzīgāks


Claas ir modernizējis Axion 800. sērijas traktoru klāstu – tagad dzinēji atbilst izmešu V pakāpei, kā arī ieviesti citi jauninājumi, kas uzlabo operatora darba funkcionalitāti un komfortu.

Pieciem Axion 800. sērijas modeļiem modernizēto FPT dzinēju jauda paliek nemainīga: no 205 ZS (800. modelis) līdz 295 ZS (870. modelis), taču griezes momenta līkne ir nedaudz paaugstināta.

Tāpat kā mazākie modeļi Arion, arī visi Axion 800. sērijas traktori standartā ir aprīkoti ar jaunāko Cebis termināli ar integrētu ISOBUS UT saskarni, ko var izmantot kā universālu termināli agregātu vadību. Tiesa, progresīvākām ISOBUS funkcijām, piemēram, TC Geo kartēm un mainīgas likmes mēslošanas vai izsmidzināšanas programmām, kā arī sekciju kontrolei, joprojām būs nepieciešams atsevišķs terminālis, piemēram, Claas S10.



Vēl viens Cebis termināla jauninājums ir iebūvēts USB ports, kas ļauj importēt/eksportēt datus. Operators var izvēlēties atsevišķus iestatījumus un sakārtot ekrāna izvēlnes atbilstoši savām vajadzībām. Turklāt termināls ļauj uzraudzīt ārējo kameru pārraidīto attēlu.

Papildus standarta 110 l/min. un pēc izvēles 150 l/min. hidrosistēmai ir vēl viena iespēja - 205 l/min.



Kabīnē ir arī izmaiņas: ādas apdares stūre greznākajām Cebis versijām, kā arī Gramer EVO divkāršās kustības sēdeklis ar apsildi, ventilāciju un regulējamu galvas balstu. Divkāršie bremžu pedāļi ir standartaprīkojumā un pēc izvēles – tonēts aizmugurējais logs.

Modernizētajiem Axion 800. sērijas modeļiem ir tāds pats dzinēja pārsega dizains kā pagājušajā gadā atjauninātajiem Arion 500/600. sērijas traktoriem. Vēl var minēt LED brīdinājuma lukturus un elastīgu apakšējo pakāpienu. Atjauninātie modeļi jau ir sasnieguši mūsu tirgu.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Avesco pārņem Magni teleskopisko iekrāvēju izplatīšanu Latvijā

Avesco pārņem Magni teleskopisko iekrāvēju izplatīšanu Latvijā

Industriālās tehnikas pārdošanas un servisa pakalpojumu uzņē...

Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...