Menu




Väderstad E-Control lietotnes atjauninājumi

Ziņas 20.05.2020   

Väderstad E-Control lietotnes atjauninājumi

Jaunākie Väderstad E-Control lietotnes atjauninājumi ir pieejami kopš aprīļa beigām. Tagad var lejuplādēt rokasgrāmatas un video instrukcijas, bet pēc tam uz lauka tās apskatīt.

Veicot jaunus bezmaksas lietotnes atjauninājumus uz iPad balstītajai vadības sistēmai E-Control, Väderstad vēlas kļūt lietotājam draudzīgāks. Lauksaimnieks tagad var atrast un lejupielādēt vadības sistēmā integrētās rokasgrāmatas, rezerves daļu dokumentāciju un video instrukcijas. "Atjauninātu instrukciju, rokasgrāmatu un instrukciju filmu pieejamība, tieši kad tās ir vajadzīgas mašīnai uz lauka, ir liels atbalsts lauksaimniekam," saka Matias Hovnerts, Väderstad vecākais viceprezidents pārdošanas un mārketinga jautājumos. QuickStart instrukcijas ir paredzētas, lai atbalstītu lietotājus, piemēram, kalibrējot sējmašīnu, savienojot vai iestatot ISOBUS programmas.

Dokumenti un QuickStart filmas ir pieejamas jaunā portālā, kas integrēts uz iPad balstītajā vadības sistēmā Väderstad E-Control. Kad dokuments vai datu nesējs ir lejupielādēts, tas tiek saglabāts bezsaistē Väderstad E-Control lietotnē. Tas ļauj tam piekļūt, kad zemnieks jau atrodas uz lauka.

Lietotnē lauksaimnieks var atrast pieejamo dokumentāciju visam Väderstad produktu klāstam - no pašreizējiem modeļiem līdz pat pašām pirmajām mašīnām, kas ražotas 1962. gadā. Jaunais integrētais portāls ir pieejams, izmantojot Väderstad E-Control bezmaksas programmatūras atjauninājumus, kas tika publicēti Apple App Store 2020. gada aprīļa beigās.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...