Menu




Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Ziņas 30.04.2024   

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija


Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmašīnu klāstu papildinājis 6 m modelis. Jaunais platums pievienojas 9 m (9000 TCC) un 12 m (12 000 TCC) versijām, kas tika prezentētas pagājušajā Agritechnica izstādē.

Precea 6000-TCC ir pieejama ar centrālo sēklu padeves sistēmu, kas tiek apgādāta no 850 l tvertnes vai atsevišķām 70 l piltuvēm katrā sēšanas vienībā. Pieejami 17 l ietilpības mikrogranulu aplikatori, lai palielinātu elastību mazākos laukos, un 6 m modeli var aprīkot ar 3000 l mēslojuma tvertni.

Astoņas sējas rindas var iestatīt 70, 75 un 80 cm atstatumā. Šaurāku rindu kultūrām būs pieejama arī 12 rindu versija ar rindu atstatumu 45 un 50 cm. Par sēšanu rūpējas PreTeC mulčas lemesis ar pārspiediena singulāciju, kas pēc Amazone teiktā, nodrošina labus rezultātus pat strādājot ar ātrumu līdz 15 km/h.

6 m modeļa zemā jaudas nepieciešamība (150 ZS traktors) ir saistīta ar atsevišķu bloku, atsevišķu disku un atsevišķu spiediena kameru vienotu darbību. Katras rindas elektriskā atdalīšanas sistēma tiek darbināta, izmantojot traktora elektroniku.

Teleskopiskā ass noregulē riepas tā, lai tās brauktu starp sēklu rindām un pilnībā ievilktā stāvoklī tiek nodrošināts 3 m transportēšanas platums.

Citas ievērojamas funkcijas ietver MultiSwitch atsevišķu rindu izslēgšanu sēklām, mēslojumam un mikrogranulām. Automātiski vadāmā sistēma novērš pārsēju vai nepietiekamu sēšanu, strādājot lauka galos. Iespējas ietver atsevišķas rindas izslēgšanu mēslojumam, lai novērstu, ka tas tiek izsēts divreiz, strādājot nereglāras formas lauka galos un stūros.



Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Jauni izmēri Alliance Agriflex+ 372 riepām

Jauni izmēri Alliance Agriflex+ 372 riepām

Yokohama-ATG (Y-ATG) paplašina savu piedāvājumu ar 15 jaunie...

Ziņas

JCB laiž klajā ekskavatoru 370X

JCB laiž klajā ekskavatoru 370X

Celtniecības un lauksaimniecības tehnikas ražotājs JCB ir pa...

Ziņas

Avesco pārņem Magni teleskopisko iekrāvēju izplatīšanu Latvijā

Avesco pārņem Magni teleskopisko iekrāvēju izplatīšanu Latvijā

Industriālās tehnikas pārdošanas un servisa pakalpojumu uzņē...